Япония ще отмени тестовете за COVID-19 преди пристигане за ваксинираните пътуващи

...
Япония ще отмени тестовете за COVID-19 преди пристигане за ваксинираните пътуващи
Коментари Харесай

Япония няма да иска COVID-тестове от ваксинираните пътници

Япония ще анулира тестванията за COVID-19 преди пристигане за имунизираните пътуващи до страната, само че дневните предели за броя на влизащите в страната ще останат в действие , сподели министър председателят Фумио Кишида в сряда.

Изискването за проби ще бъде отстранено от 7 септември , сподели Кишида. Все още не е взето решение по отношение на проект за повишение на дневния таван за идващи пасажери от 20 000 на 50 000, добави той.

" Ще продължим да облекчаваме тези ограничения последователно ", сподели Кишида, който се обърна към кореспонденти онлайн, до момента в който се възвръща от COVID-19 в формалната си резиденция .

Япония поддържа някои от най-строгите пандемични гранични ограничения измежду огромните стопански системи , като изисква от пасажерите да показват негативен тест за ковид, изработен в границите на 72 часа преди заминаването.

Кишида сподели през май, че желае да приведе граничните ограничения на Япония в по-голямо сходство с тези на другите страни от Г-7.

, само че условията те да аплайват за визи и да се придържат към пакетни обиколки с екскурзовод задържат дребен действителния брой на тиристите.
 Северна Корея разгласи победа над COVID-19
Северна Корея разгласи победа над COVID-19

Сестрата на Ким Чен-ун уточни, че президентът също преболедувал COVID-19
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР